Tulosta

Patrian tytäryhtiön Millogin toimitusjohtaja Aarne Nieminen siirtyy eläkkeelle 30.9.2017. Hän on johtanut yritystä sen koko olemassaolon ajan ja ollut vahvasti mukana rakentamassa strategista kumppanuutta Puolustusvoimien kanssa.

Millogin hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi diplomi-insinööri Sami Pitkäsen, 46. Hän on toiminut useissa eri huoltoliiketoiminnan johtotehtävissä Outotecissä ja Metsossa sekä tuotantotehtävissä Stora Ensossa. Tällä hetkellä hän toimii myynti- ja markkinointijohtajana Outotecissä. Hän aloittaa tehtävässään 1.8.2017.

”Millogista on kymmenessä vuodessa kasvanut merkittävä strateginen kumppani Puolustusvoimille ja yhtiössä on tapahtunut suuria muutoksia viime vuosina. Se on hyvässä kunnossa ja työllistää yli tuhat kunnossapidon ammattilaista 22:lla eri toimipaikkakunnalla. Tästä on uuden toimitusjohtajan hyvä jatkaa. Sami Pitkäsellä on vahvaa osaamista huoltoliiketoiminnan johtamisesta ja näyttöä kyvystä kehittää toimintaa. Olemme hallituksessa vakuuttuneita siitä, että Millogin myönteinen kehitys jatkuu uuden toimitusjohtajan johdolla”, toteaa Millogin hallituksen puheenjohtaja ja Patrian toimitusjohtaja Olli Isotalo.

"Millog on erittäin kiinnostava yritys, joka on kasvanut merkittävästi lyhyessä ajassa saavuttaen samalla hyvän asiakasluottamuksen. Erityisesti iloitsen Millogin asiakaslähtöisyydestä, joka henkii kaikessa sen toiminnassa. Uskon, että strategian mukaisesti pystymme yhdessä ammattitaitoisen henkilöstön ja johdon kanssa jatkamaan tätä hyvää kasvutarinaa, tuottamaan asiakkaillemme merkittävää lisäarvoa sekä tarttumaan uusiin mahdollisuuksiin”, sanoo Sami Pitkänen.

Sami Pitkänen - CV

s. 1970, diplomi-insinööri

Keskeinen työkokemus:

Outotec, Minerals Processing 2014-2017:
Senior Vice President Sales and Marketing
Vice President Global Sales
Vice President Operation & Maintenance

Metso Automation 2009-2014:
Vice President Services, EMEA Region
Vice President Services, Process Automation
Vice President Sales and Services Finland and Baltics

Stora Enso 1995-2009:
Area Manager in several project studies
Paper Mill Manager
Operations Manager Deinking & Power Plant
R&D and Production Engineer roles
 

Lisätietoja antaa Millogin hallituksen puheenjohtaja ja Patrian toimitusjohtaja Olli Isotalo.
Median yhteydenottoja koordinoi Maria Takalo, p. 040 315 7020, [email protected]

Patrian tytäryhtiö Millog Oy toimii Puolustusvoimien strategisena kumppanina tuottaen Maavoimien ja Merivoimien materiaalin elinkaaren tukipalveluita sekä normaali- että poikkeusoloissa. Millog Oy:n tytäryhtiö (100 %) Senop Oy tuottaa optroelektronisia järjestelmiä sekä järjestelmäintegraatiopalveluita. www.millog.fi