Tiedotteet

Patrian tytäryhtiö Milrem LCM avaa Virossa kolmannen toimipisteensä. Se sijaitsee Viron puolustusvoimien 1. Maavoimaprikaatin välittömässä läheisyydessä Tapassa. Toimipisteessä on mahdollista korjata ja huoltaa Viron puolustusvoimien pyörä- ja tela-ajoneuvoja.

Toimipiste on rakennettu vastaamaan maavoimien CV-9035-kaluston vaatimuksiin. "Toiminnan laajentaminen Tapaan on yksi merkkipaalu Milrem LCM:lle," toteaa Jukka Holkeri, Patrian International Support Partnership -liiketoiminnan johtaja. "Milremin strategiana on toimia niin lähellä pääasiaskastaan Viron puolustusvoimia kuin mahdollista ja varmistaa hyvät työolosuhteet sopimusten toteuttamiseksi."

"Milremille uuden toimipisteen avaaminen on looginen jatko nykyiselle kehitykselle. Yritys kasvaa ja laajentaa uusille toiminta-alueille, on vain ajan kysymys koska olemassaolevat toimipisteet käyvät liian pieniksi," sanoo Milrem LCM:n toimitusjohtaja Ingvar Pärnamäe.

Milrem LCM on Patrian tytäryhtiö ja osa International Support Partnerships -liiketoimintaa. Patria omistaa Milrem LCM:stä 60 prosenttia ja Mootor Grupp 40 prosenttia. Milrem LCM toimii puolustus- ja turvallisuusalalla tuottaen elinkaaripalveluita raskaille ja panssaroiduille ajoneuvoille, asejärjestelmille sekä muille puolustuslaitteille. Yhtiö ylläpitää ja huoltaa Viron puolustusvoimien XA-180-, XA-188- ja CV90-ajoneuvoja Tallinnassa ja Võrussa ja nyt myös Tapassa.

Lisätietoja:

Ingvar Pärnamäe, toimitusjohtaja, Milrem LCM

Puh. +372 5342 3016, ingvar.parnamae@milrem.ee