Ole hyvä ja lue huolellisesti allaolevat käyttöehdot ennen näiden Internet-sivujen avaamista. Avaamalla www-sivut käyttäjä sitoutuu noudattamaan jäljempänä esitettyjä ehtoja.

Näiden Internet-sivujen sisältö on Patria Oyj:n ja/tai sen tytäryhtiöiden (jäljempänä Patria) omaisuutta. Näiden sivujen sisältö on suojattu tekijänoikeuslain mukaisesti. Patria pidättää itsellään kaikki oikeudet sivuilla esitettyyn materiaaliin. Patrian logo ja Patrian valmistamien tuotteiden nimet ovat Patrian tavaramerkkejä. Osaan tuotteista Patrialla on lisäksi patentteja, hyödyllisyysmalleja tai muita rekisteröityjä oikeuksia. Mikäli käyttäjä havaitsee sivuilla tekijänoikeuksia loukkaavalla tavalla esitettyä materiaalia tai linkkejä, pyydämme ilmoittamaan siitä Patrian sivujen ylläpitäjälle osoitteeseen info@patria.fi.

Patrian www-sivuilla esitetyn tiedon uudelleen tuottaminen, siirtäminen, jakelu tai säilyttäminen on kielletty ilman Patrian etukäteen antamaa nimenomaista kirjallista suostumusta. Käyttäjällä on lupa henkilökohtaista käyttöään varten tallettaa tietokoneelleen tai tulostaa sivuja tai otteita sivuista tekijänoikeuslain tarkoittamassa laajuudessa.

Patrian lehdistötiedotteita ja muuta julkistettua aineistoa saa käyttää siten, että lähde mainitaan. Patrian www-sivujen sisältö esitetään sellaisenaan. Patria ei vastaa mistään sivuilla olevan aineiston tai sen käyttämisen tai muuttamisen aiheuttamista vahingoista. Patrian www-sivut voivat sisältää päivittämätöntä tietoa. Patria varaa itselleen oikeuden milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta muuttaa sivujen sisältöä tai estää pääsyn sivuille. Patria ei takaa tämän palvelun jatkuvaa saatavuutta eikä vastaa niiden sivujen sisällöstä, joihin Patrian www-sivuilta on linkkiyhteys ja jotka on tehty tai julkaistu jonkun muun kuin Patrian toimesta.