Monitoimista kuljetuskapasiteettia pitkälle tulevaisuuteen

Pat­ria 6x6 on ajoneuvoperheemme uusin jäsen ja Pasi-sarjan seuraaja – yhdistelmä Pasin ja AMV:n parhaita puolia, tuotekehityksemme huipputuote ja suorituskykyisempien AMV- ajoneuvojen taistelupari. Se tarjoaa kestävää sekä monipuolista kuljetuskapasiteettia ja moniin tarpeisiin mukautuvaa modulaarisuutta.

Pat­ria 6x6 -ajoneuvossa yh­dis­ty­y erinomainen maastoliikkuvuus sekä helppokäyttöisyys. Maastoliikkuvuus on viety huippuunsa. Tämän takaa erittäin tehokas voimapaketti ja AMV:sta tuttu erillisjousitus. Kuorma-automaisen ohjaamon ansiosta sen ajaminen on helppoa ja koulutus yksinkertaista. Toimintavarmuutta korostaa myös se, että ajoneuvossa käytetään mahdollisimman paljon kaupallisia komponentteja. Kaupalliset komponentit, pitkä elinkaari ja yksinkertainen huollettavuus tekevät ajoneuvosta erittäin kustannustehokkaan.

Ajoneuvo on pelkistetty, toimintavarma ja suunniteltu täyttämään asiakkaan korkeimmatkin vaatimukset:

  • Patria 6x6 tarjoaa ajoneuvoluokkansa parasta liikkuvuutta. Suorituskykyinen voimapaketti liikuttaa alustaa tehokkaasti aina 24 tonnin kokonaispainoon asti.
  • Ajoneuvo voidaan suojata asiakasvaatimusten mukaisesti aina STANAG 4 tasoon asti. Se voidaan lisäksi varustaa erilaisilla asejärjestelmillä. Ajoneuvoon voidaan asentaa tarvittaessa vaikka Patria Nemo 120 mm:n kranaatinheitinjärjestelmä.
  • Se soveltuu tukemaan eri aselajien monipuolista tehtäväkenttää ja versioituu useisiin erilaisiin tehtäviin, kuten: miehistönkuljetus-, evakuointi-, komento-, tiedustelu-, tulenjohto- sekä huoltoajoneuvoksi.

Huom! Videon katselu ohjaa Youtubeen.