Sponsorointimme tavoitteena on vahvistaa positiivista yrityskuvaamme toimialamme vastuullisena toimijana. Sponsoroimme valikoiden kansainvälisiä, valtakunnallisia ja toimipaikkojemme paikallisia kohteita. Pyrimme pitkäaikaiseen yhteistyöhön, jonka tavoitteena on edesauttaa molempien osapuolien omaa toimintaa. Keskeisinä perusteina yhteistyökumppania valittaessa ovat yhteensopivuus Patrian arvojen ja eettisten toimintaohjeiden kanssa. Emme tue poliittista tai uskonnollista toimintaa. Sponsorointisopimukset tehdään aina kirjallisina.

Sponsorointikohteet

Patria valitsee vuosittain suhdetoimintaohjeistuksensa mukaisesti yleishyödylliset tuettavat tahot. Aiempina vuosina tuen piirissä ovat olleet Sotiemme veteraanit ry ja Punaisen Ristin katastrofirahasto. Sittemmin Patria on useiden vuosien ajan tukenut nuorten syrjäytymistä ehkäisevää työtä Patrian eri toimipaikkakunnilla. Tukea ovat saaneet Legioonalaisteatteri Tampereella, Aseman Lapset ry Helsingissä, Nuorten Palvelu ry Jämsässä, Etsivä Nuorisotyö -hanke Hämeenlinnassa. Lisäksi Patria on tukenut Pelastakaa Lapset ry:n ja SOS-lapsikylien toimintaa sekä Itämeren suojelua.

Vuosina 2010-2013 Patria oli mukana Sotilasurheiluyhdistyksen koordinoimassa Potkua liikuntaan –hankkeessa varusmiesten liikuntakerhotoiminnan kehittämiseksi. 2014 Patria jatkoi yhteistyötä Sotilasurheiluyhdistyksen kanssa, jotta varusmiesten VLK-kerhotoiminnalle saadaan jatkuvuutta varuskunnissa ja sitä kautta voidaan edistää liikunnallista elämäntapaa.

Patria on ollut mukana vuodesta 2011 tukemassa Suomen ampumahiihdon maajoukkuetta ja jatkaa yhteistyötä edelleen kauden 2018-19 loppuun.

Patria, Ilmailumuseoyhdistys ry, Keski-Suomen Ilmailumuseo ja Suomen Ilmailumuseo ovat sopineet VL Myrsky -koneen entisöinnistä. Patria on hankkeen päätukija. Entisöintityössä ovat vahvasti mukana myös teknisen alan oppilaitoksissa opiskelevat nuoret sekä muun muassa Jyväskylän ja Vantaan nuorisotyöpajat. Myrskyn entisöinnin arvioidaan kestävän kuusi vuotta, ja näyttelykunnossa Myrsky on syksyllä 2019. Lue lisää

Sponsorointihakemus

Vapaamuotoisen hakemuksen yhteistyöstä voi lähettää osoitteeseen communications@patria.fi. Käsittelemme luottamuksellisesti kaikki hakemukset, mutta päätöksemme ilmoitamme vain valituille kumppaneille. Sponsoroitavien kohteiden on sitouduttava noudattamaan Patria eettisen toiminnan ohjeita.

Hakemuksen tulee sisältää mm. seuraavat asiat:

  • Mihin sponsorointituki käytettäisiin?
  • Miten Patria osallistuisi yhteistyöhön?
  • Miten Patria voi konkreettisesti hyödyntää yhteistyötä? Kertokaa tähän eri mahdollisuudet.
  • Miltä muilta yrityksiltä saatte tai olette hakeneet tukea?