CANDL (Compact Airborne Networking Data Link) on uusin laajennus Patrian langattomien tiedonsiirtoratkaisujen tuotevalikoimaan

Se on suunniteltu erityisesti luotettavaa ja häiriönsietoista tiedonsiirtoa edellyttäviin sovelluskohteisiin, kuten miehittämättömien järjestelmien hyötykuorma- ja komentodatan välittämiseen. Se tarjoaa 8 Mbit/s datanopeuden, suojatun komentoyhteyden sekä videokuvan ja digitaalisen puheen välityskyvyn. CANDL:in ohjelmistoradiopohjainen laitteisto on suunniteltu lentokelpoiseksi.

Toimintataajuuksiensa osalta CANDL soveltuu käytettäväksi sekä sotilas- että siviilikäyttöisissä miehittämättömissä järjestelmissä. CANDL mahdollistaa pitkän kantaman ilmasta-ilmaan ja ilmasta-maahan verkottumisen sekä yhteysetäisyyden kasvattamisen radiohorisontin yli releoinnin avulla.

Patrian langattomien tiedonsiirtoratkaisujen tuotevalikoimaan kuuluu ennestään osana aitoa lentävän miehittämättömän järjestelmän toimintaskenaariota vuonna 2012 todennettu MPNDL (Multi-Purpose Networking Data Link). CANDL vastaa mm. miehittämättömien helikopterijärjestelmien yleistymisen myötä kasvaneeseen tarpeeseen pienikokoiselle tiedonsiirtojärjestelmälle, jossa yhdistyy luotettava komentoyhteys sekä suuri datanopeus samassa terminaalissa.

CANDL-terminaali

  • koko: 110 x 175 x 100 mm
  • Paino: < 2.5 kg
  • Tyypillinen tehonkulutus: < 50 W
  • Jäähdytys johtumalla
  • Suunniteltu täyttämään kattavasti lentokoneympäristön asettamat olosuhdevaatimukset
  • Mahdollistaa integroidun salausmoduulin käyttämisen

Lisätietietoja