Lentokoneen kaasuturbiinimoottoreiden huolto, korjaus ja peruskorjaus

Patria on sotilaslentokoneiden huolto-, korjaus- ja peruskorjauspalveluiden ensisijainen tuottaja Suomessa. Olemme hankkineet komponenttitason osaamisen laajalle valikoimalle moottorimalleja pääasiassa moottoreiden kokoonpanoprojektien kautta.

Tänä päivänä tarjoamme lentokoneiden ja helikoptereiden kaasuturbiinimoottoreiden, modulien, niiden varusteiden ja laitteiden sekä osien huolto-, korjaus- ja peruskorjauspalvelut useille asiakkaille.

Käyttämällä edullisia komponenttitason korjauksia kalliiden varaosien asemesta on mahdollista optimoida kaasuturbiinimoottorien eliniän aikaisia kustannuksia.

Patria Aviation Engines voi huoltaa ja testata seuraavia lentokoneen kaasuturbiinityyppejä

  • General Electric F404 family
  • Rolls-Royce Turbomeca Adour
  • Rolls-Royce Turbomeca RTM322
  • Microturbo TRI60

Lentokoneen kaasuturbiinimoottoreiden varusteiden ja laitteiden huolto, korjaus ja perushuolto

Patriassa on tietämystä ja osaamista tärkeimmistä kaasuturbiinimoottoreiden varusteista ja laitteista kuten polttoaine- ja öljyjärjestelmistä kuten myös Hawkin ja Hornetin ilmajärjestelmistä ja apuvoimalaitteista.

Patria tarjoaa laitteiden ja varusteiden huolto-, korjaus- ja perushuoltopalveluja seuraaville kaasuturbiinityypeille

  • General Electric F404 tuoteperhe
  • Rolls-Royce Turbomeca Adour

Dieselmoottoreiden huolto-, korjaus- ja peruskorjaus

Patria tuottaa nopeiden meri- ja teollisuusdieselmoottoreiden huolto-, peruskorjaus- ja korjauspalveluja. Huollamme ja korjaamme useimpien tunnettujen valmistajien dieselmoottoreita aina 6000 kW tehoon saakka. Nykyaikainen korjaamomme on yksi Euroopan johtavia korjaamoita mitä tulee laitteistoon ja toimitiloihin.

Tyypillisiä asiakkaitamme ovat merivoimat, laivanvarustamot ja lauttakuljetusyritykset, voimalaitokset ja teollisuusyritykset, jotka käyttävät dieselkäyttöistä raskasta koneistoa. Patria Aviation Oy on MTU-moottoreiden valtuutettu Service Dealer.

Teollisuuskaasuturbiinien huolto-, korjaus ja peruskorjaus

Patria tuottaa teollisuuskaasuturbiinien, moduuleiden, osien ja varusteiden huolto-, korjaus- ja peruskorjauspalveluja. Käyttämällä edullisia komponenttitason korjauksia kalliiden varaosien asemesta on mahdollista optimoida kaasuturbiinien eliniän aikaisia kustannuksia.

Patria voi huoltaa seuraavia teollisuuskaasuturbiinityyppejä

  • Rolls-Royce Avon
  • Pratt&Whitney JT4
  • Frame PG 5000-sarja

 

Lisätietoja