Patria on monipuolinen työpaikka, joka tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Joka vuosi meillä on tarjolla useita kymmeniä haasteellisia kesäharjoittelupaikkoja tuotanto- ja toimistotehtävissä liiketoiminnoissamme eri puolella Suomea. Olemme myös kiinnostuneita lopputyöntekijöistä. Meitä kiinnostavimmat pääainevalinnat ovat mm. kone- ja sähkötekniikka sekä tuotantotalous ja lentokonetekniikka.

Monipuolisia kesätyöpaikkoja on tarjolla liiketoiminnoissamme eri puolella Suomea. Kesätyöpaikkojen haku käynnistyy tammikuussa ja jatkuu maaliskuun puoliväliin.

Mitä sinun pitää osata?

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta työn tekemiseen. Usein kesätyö on alku myöhemmällekin työsuhteelle, joten meillä pidetään tärkeänä työssä oppimista ja kehittymistä monipuoliseksi osaajaksi. Tuotannon aputehtäviä löytyy 18 vuotta täyttäneille ensimmäisen vuoden opiskelijoillekin, ja kun taidot jo ovat karttuneet, tehtäviä on myös suunnittelun apuna ja erilaisissa projekteissa.

Pääasiassa palkkaamme teknisen, mutta myös kaupallisen alan opiskelijoita.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme käytännön työkokemusta kansainvälisesti toimivassa yrityksessä, jolla on tarjolla sekä erityisosaamista vaativia tehtäviä että töitä, joissa pärjäät vähemmälläkin koulutuksella ja kokemuksella. Tutustu eri liiketoimintoihimme www-sivuillamme mm. kohdassa Tuotteet ja palvelut.

Milloin?

Kesätyöaika on yleensä touko-kesäkuun alusta elo-syyskuun loppuun, mutta harjoittelupaikkoja on tarjolla ympäri vuoden liiketoiminnoissamme eri puolella Suomea. Olemme myös kiinnostuneita lopputyöntekijöistä. Meitä kiinnostavimmat pääainevalinnat ovat mm. kone- ja sähkötekniikka sekä tuotantotalous ja lentokonetekniikka.

Monipuolisia kesätyöpaikkoja on tarjolla liiketoiminnoissamme eri puolella Suomea. Kesätyöpaikkojen haku käynnistyy tammikuussa ja jatkuu maaliskuun puoliväliin.

Jos kiinnostuit Patriasta kesätyöpaikkana

seuraa tehtäväkohtaisia ilmoituksiamme tulevan kesän avoimista paikoista. Julkaisemme avoimia tehtäviä tammi-helmikuun aikana!