Haluatko kehittyä lentokonehuollon ammattilaiseksi?

Meillä Patrian Aviation-liiketoiminnassa on käynnistymässä kaksivuotinen tutkintotavoitteinen oppisopimuskoulutus, jossa pääset perehtymään monipuolisesti lentokoneasentajan työhön huoltoympäristössä ja suorittamaan lentokoneasentajan ammattitutkinnon.

Haemme nyt 20 innokasta tulevaisuuden osaajaa kasvamaan ja kehittymään kanssamme ilmailualan kiehtovaan maailmaan!

Tietoa koulutusohjelmasta

Koulutusohjelma kestää noin kaksi vuotta ja se koostuu sekä teoriaopinnoista että käytännön harjoittelusta eri toimipisteissämme.

Yhteistyökumppaninamme koulutuksessa toimii SASKY koulutuskuntayhtymän Mäntän seudun koulutuskeskus. Heidän ammattitaitoiset ja kokeneet opettajansa vastaavat siitä, että saat viimeisimmän teoriatiedon ja taidot käytännön harjoittelua varten.

Koulutusohjelman tavoitteet:

  • Monipuolinen ammatillinen osaaminen työnopastuksen ja itsenäisen harjoittelun kautta
  • Lentokoneasentajan ammattitutkinnon suorittaminen
  • Ohjelmaan osallistuville tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma (HOKS) ja osallistujat perehdytetään yrityksen toimintoihin
  • Oppimisessa pääpaino on käytännön tehtävissä
  • Teoriakoulutukset pidetään pääosin Mäntän seudun koulutuskeskuksen tiloissa

Osallistujille tehdään koulutusohjelman ajaksi määräaikainen työsopimus. Osallistujille maksetaan palkkaa ja koulutuksen ajalta opintososiaalisia etuja. Lähtökohtanamme on, että koulutuksen menestyksekkäästi suorittaneet opiskelijat työllistyvät koulutuksen jälkeen meille.

Kuka voi hakea?

  • Olet täyttänyt 18 vuotta ennen koulutuksen alkamista (1.3.2019)
  • Olet suorittanut ammatillisen perustutkinnon tai lukion
  • Olet innostunut ja halukas kehittymään ilmailualan ammattilaiseksi kanssamme

Huomioithan, että valinnan edellytyksenä on viranomaisen myöntämä turvallisuushyväksyntä ja valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus ja kerro lisää itsestäsi alla olevan linkin kautta, niin pääsemme tutustumaan sinuun.

Hae tästä

Haku päättyy 13.1.2019, mutta käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Laita siis hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian!

Haluatko tietää lisää lentokoneasentajaksi opiskelusta? Katso Tapio on the Move -video opiskelusta Mäntän seudun koulutusyhtymässä.

Minkälaista lentokoneasentajan työ meillä Patriassa on? Oheisella videolla Matias kertoo omasta työstään meillä!