Ainutlaatuiset työtehtävät, joita et voi viedä kotiin

Patrialla pääset työskentelemään uniikkien asiakkuuksien, tuotteiden ja palveluiden parissa. Asiakkaitamme ovat mm. eri maiden puolustusvoimat ja turvallisuusviranomaiset. Työtehtävät vaihtelevat asentajatehtävistä johtamis- ja valvontajärjestelmien kehittämiseen tai vaikkapa lentäjien kouluttamiseen.

Olemme merkittävä osa asiakkaidemme toimintakyvyn ylläpitoa ja kehittämistä. Patrialaiset työskentelevätkin ainutlaatuisessa ympäristössä, jota värittävät erilaiset turvallisuuteen ja asiakasvaatimuksiin liittyvät velvoitteet. On aika luonnollista, että lentokoneita tai panssaroituja pyöräajoneuvoja ei huolleta etätyönä, mutta myös iso osa asiantuntijatyöstä tehdään Patrian omissa tiloissa, koska salaiseksi luokiteltua tietoa ei voida siirtää Patrian palvelinten tai tilojen ulkopuolelle. Sen vuoksi voimme tarjota rajalliset mahdollisuudet etätyöhön. Tämä kuitenkin mahdollistaa helpommin työn ja muun elämän yhteensovittamisen, jonka koemme tärkeäksi henkilöstömme hyvinvoinnin kannalta. Meillä on siis jopa suositeltavaa, että töitä ei usein viedä kotiin, vaan tehdään työ siellä, missä se on.

Yhdessä tekeminen on mukavampaa

Hyvät yksilösuoritukset eivät aina riitä, vaan monimutkaisia projekteja luotsataan yhteistyönä eteenpäin. Korostamme yhdessä tekemisen taitoja ja vuorovaikutusta sekä harjoittelemme yhdessä tekemistä jatkuvasti. Olemme määritelleet esimiehille tärkeät osaamisalueet ja valmennamme heitä johtamaan entistä paremmin myös tiimien työskentelyä.