AVI Trainee -ohjelmaa toteutetaan Jämsän Hallissa, Nokian Linnavuoressa ja Tampereella. Ohjelma on sisältänyt mm. tehtäviä tuotannossa, asiantuntijatehtäviä, kehitysprojekteja sekä omiin opintoihin liittyviä projektitöitä. Useat suorittavat myös diplomityönsä AVI Trainee -ohjelman puitteissa.

Jokaisella harjoittelijalla on henkilökohtainen etenemis- ja oppimissuunnitelma, joka voi muun muassa sisältää harjoittelujaksoja, lopputyön tekemistä, projektitöitä ja koulutusjaksoja. Jokaisella on myös henkilökohtainen mentori, joka tukee harjoittelijaa ohjelman aikana, auttaa opintovalinnoissa ja antaa palautetta kehittymisestä.

Korkeakouluopinnoissaan ja AVI Trainee -ohjelmassa menestyneillä on hyvät mahdollisuudet saada stipendi ulkomaanopintoihin oman oppilaitoksen kautta sekä vakituinen työpaikka Aviation-liiketoiminnassa. 

Lisäinfoa AVI Trainee –harjoittelijoiden kokemuksista löytyy kuvaa klikkaamalla

         

 

Mikä on AVI Trainee -ohjelma?

AVI Trainee -ohjelma on rekrytoiva koulutusohjelma, joka on suunnattu teknistä korkeakoulututkintoa suorittaville, pian valmistuville tai jo valmistuneille henkilöille.

  • Valmennetaan tulevaisuuden huippuosaajia ilmailuteknologian asiantuntijoiksi ja toimintojen vetäjiksi.
  • Henkilökohtainen etenemis- ja oppimissuunnitelma, joka voi muun muassa sisältää harjoittelujaksoja, lopputyön tekemisen, projektitöitä ja koulutusjaksoja.
  • Harjoittelijan tukena toimii henkilökohtainen mentori.

AVI Trainee -ohjelman avulla varmistetaan myös liiketoiminnan uusiutumiskykyä.