Vastavalmistuneen kannattaa tarttua erilaisiin tehtäviin, monipuolisesta kokemuksesta on hyötyä uran edetessä. Patrialla on mahdollisuus monipuolisiin työtehtäviin! Toimenkuvani oli konsernihallinnossa uusi ja siihen haettiin tekijää. Pääasiallinen tehtäväni on neuvotella konsernitasoisista epäsuorien hankintojen sopimuksista.

Työpäiväni koostuu kilpailutuksien valmistelusta, toimittajien kanssa neuvottelusta, kilpailutusyhteenvetojen teosta ja sopimusten muokkauksesta. Lisäksi teen paljon hankintoihin liittyvä kehitystehtäviä. Minua motivoi monipuolinen ja itsenäinen työ.

Mielestäni työilmapiiri Patriassa on oikein hyvä. Olen työskennellyt erilaisissa työpaikoissa ja nähnyt kaikenlaista ja Patria on kärkipäässä työyhteisönä. Täällä luotetaan työntekijöihin ja annetaan mahdollisuus kehittää ja kehittyä. Kaikki riippuu itsestä mitä on valmis ottamaan ja antamaan. Patria on tarpeeksi iso, jotta täällä on mahdollisuuksia kehittyä, mutta ei liian iso, että hukkuisi byrokratiaan. Patrialaisista noin 80 % on miehiä, mutta tasa-arvo toimii, eikä miesvaltaisuus ole koskaan vaikuttanut työhöni.