Pauli, sähkötekniikan DI koelentoinsinöörikoulutus Empire Test Pilot's School

Pauli tuli syksyllä 2005 Patriaan suunnitteluinsinööriksi, tekemään mm. RF- ja mikroaaltoalueiden suunnittelu-, integrointi- ja testaustehtäviä. Mielenkiinnon oli herättänyt rekrytointi-ilmoituksen tehtävien aihepiiri, tutka- ja elektroninen sodankäynti. Patriasta teki mielenkiintoisen työpaikan läheinen yhteistyö Ilmavoimien kanssa. Pauli on käynyt useita muutaman päivän täsmäkoulutuksia ja vuonna 2008 hän kävi koelentoinsinöörikoulutuksen Englannissa ja siirtyi 2009 koelentoinsinöörin tehtäviin.

Paulin mielestä Patria tarjoaa monipuolisia sekä haasteellisia tehtäviä ja mahdollisuus vaihtaa työtehtäviä on omasta halusta kiinni. Paulia itseään motivoivat uudet ja haasteelliset työtehtävät. Uran jatko näyttää mielenkiintoiselta ja haastavalta, kun hän on aloittamassa uudenlaista tiiviimpää yhteistyötä asiakkaan kanssa. Patriassa tuetaan vapaa-ajan toimintaa, erityisesti liikuntamahdollisuuksia tuetaan hyvin.

Pauli toivoisi Patrialle enemmän näkyvyyttä opiskelijoiden keskuudessa myös muualla kuin Helsingissä ja Tampereella. Esimerkiksi Oulussa tai Lappeenrannassa tiedetään liian vähän Patrian tarjoamista työtehtävistä.

Pauli, mitä haluaisit kertoa opiskelijoille, jotka haluavat Patriaan töihin? "Patria tarjoaa mielenkiintoisia ja haasteellisia työtehtäviä, jotka perustuvat pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakkaan kanssa.” Paulin vinkki uusille osaajille: ”Unohda kvartaalitalouden tuloksentekopaineet ja tule tekemään asiantuntijatyötä huipputeknologian pariin :)! Pyri saamaan kontakteja hakemaasi työpaikkaan ja kyselemään työntekijöiltä palautetta työpaikasta sekä vinkkejä työnhakuun.”