Kan­sain­vä­li­siä teh­tä­viä ajo­neu­vo­jen ja ase­jär­jes­tel­mien pa­ris­sa

Land-liiketoiminta on panssaroitujen pyöräajoneuvojen ja kranaatinheitinjärjestelmien sekä niihin liittyvien järjestelmäratkaisujen ja elinkaaren tukipalvelujen vahva erikoisosaaja.

Landissä tehdään asiakasprojekteja, joissa on myynti- ja markkinointivaihe, toimitusvaihe sekä projekteihin liittyvät palvelut asiakkaalle. Yleisimpiä tehtävänimikkeitä ovat projektipäällikkö, asiakkuusjohtaja, suunnittelija, asiantuntija, lujuuslaskija, testausinsinööri, tuotannon suunnittelija, asentaja, ostaja, hankintapäällikkö, laatuvastaava ja järjestelmäasiantuntija.

Land-lii­ke­toi­min­nan toi­mi­paik­ko­ja ovat Hä­meen­lin­na ja Tam­pe­re.

Tulevaisuuden osaajat

Tulevaisuudessa korostuvat osaamiset liittyen uusiin teknologioihin, kansainvälisyyteen, valmistukseen, digitaalisuuteen, projektin- ja riskienhallintaan, kaupallisuuteen sekä myyntiin ja johtamiseen

Tulet avoimeen, huumorintajuiseen ja asiantuntevaan porukkaan, jossa osataan tehdä töitä pilke silmäkulmassa. Meiltä löytyy uudistus- ja kehityshalukkuutta, koska haluamme viedä liiketoimintaamme eteenpäin yhdessä. Land-liiketoiminnassa ollaan ylpeitä tästä työstä, joten tyypillisesti työsuhteet venähtävät vuosikymmenien mittaisiksi.