Jär­jes­tel­mä­hank­kei­ta yh­teis­työs­sä asiak­kaan kans­sa

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö.Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmäosaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

Systemsillä pääset käsiksi monipuolisesti koko ohjelmistotuotannon eri tehtäviin vaatimusmäärittelystä toteutukseen ja testaukseen asti. Projektien onnistuminen edellyttää koodarivelhojen ohella projektiosaajia, laatuammattilaisia sekä konfiguraatiohallinnan asiantuntijoita. Meillä voit loistaa niin signaalinkäsittelyn, data-analytiikan kuin myös avioniikan reaaliaikaisten käyttöjärjestelmien huippuasiantuntijana tai edetä esimiespolkua pitkin haastaviin johtotehtäviin.

Tulevaisuuden osaajat

Tulevaisuudessa kasvamme kansainvälisesti ohjelmistointensiivisissä tuotteissa, joten kyvykkyys innovatiivisen tuotekehityksen, tuotehallinnan ja kansainvälisen teollisuusyhteistyön alueilla ovat strategian toteutuksen keskiössä. Avainosaamisalueina ovat radioteknisiin tiedustelu- ja valvontajärjestelmiin liittyvä kyvykkyys sekä alan uusimmat trendit, kuten LVC, kyber, digitalisaatio, tekoäly ja data-analytiikka. Teknisten osaamisten ohella onnistumisen edellytyksenä ovat tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot, kunnianhimo ja palava into oppia uutta ja tehdä asioita entistä fiksummin.

Systems on sinua varten, jos haluat tehdä töitä vaativissa projekteissa työstään innostuneiden huippuammattilaisten kanssa. Voit olla vastavalmistunut tulevaisuuden lupaus tai kokenut oman alasi konkari, tai kaikkea siltä väliltä! Meidän porukassa suhtaudutaan intohimolla ongelmanratkaisuun ja tehdään duunia tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa. Sinut otetaan lämpimästi vastaan ja ennen kuin huomaatkaan, olet osa meidän loistojengiä.

Li­sä­tie­toa Sys­tem­sin Pat­ria Nemo -kou­lu­tus­si­mu­laat­to­ris­ta tääl­tä.

Li­sä­tie­toa Sys­tem­sis­sä suun­ni­tel­lus­ta edis­ty­nees­tä re­aa­liai­kai­ses­ta tie­dus­te­lu­jär­jes­tel­mäs­tä tääl­tä.